Početna
Početna

O Nama

Vizija:

Naša vizija je biti prepoznati kao vodeća geodetska konsultanstka firma u Bosni i Hercegovini, pa i šire u regiji, koja konstantno radi na unapređenju kvalitete i stručnosti u oblasti geodezije i geoinformacionih sistema, te prepoznatljivim i modernim pristupom ostvaruje više i doprinosi kvalitetu poslovanja i povjerenju klijenata.

Sa zadovoljstvom Vam predstavimo najveću privatnu bosanskohercegovačku  geodetsku firmu i jednu od vodećih u regionu u oblasti geodezije i geo-informacionih sistema.

 

Zahvaljajući našem dugogodišnjem iskustvu, našim tehnološkim standardima i našem susretljivom i motiviranom osoblju, u stanju smo Vam ponuditi globalna specijalizirana rješenja za realizaciju projekata. Mi podržavamo Vaš projekt, počevši od ideje do realizacije.

 

Visok nivo performansi i inovacija naše firme su prisutni u vodećim geodetskim projektima u BiH kao što su:

- Gradske geodetske GPS mreže

- Izrada 3-D digitalnog modela terena

- Izrada digitalnih geodetskih planova (DGP)

- Izrada Katastra komunalnih uređaja

- Nadzorni radovi u niskogradnji

- Aerofotogrametrijski radovi

- Izrada Topografskih Karata

- Izrada Izvedbenih Projekata

- Projekti zemljišnog uređenja (Komasacije)

- Dizajniranje baza podataka i izrada softvera za upravljanje (GIS)    geografskim informacionim sistemima

 

Geodetski layeri

GPS instrumenti

Digitalizacija, 3D i Ortofoto

Misija:

Naša misija je razvijati dugoročnu i uspješnu saradnju i povjerenje sa našim komitentima i partnerima, koja je  prilagođena specifičnim potrebama i zahtjevima, uz konstantno unapređenje kvaliteta izvođenja radova, transfera znanja, inovacija i najnovije tehnologije u oblasti geodezije i geoinformacionih sistema iz razvijenog svijeta.